Liten plass, men mye å lagre?

Vi elsker at det er så mange kreative personen der ute. De som kommer med så mange gode løsninger som gjør hverdagen for oss andre lettere.
Mange av oss har alt for mange ting man ønsker å ta vare på. Men boligene blir stadig mindre, og man får mindre plass å lagre ting på. Derfor er det godt at muligheten til å dele gode ideer blir større og større. Nå kan hvem som helst være til inspirasjon for andre mennesker. Pinterest og Instagram blir flittig brukt av kreative personer verden over, og stadig kommer det nye, kreative ideer på sosiale medier. Vi vil i dag dele noen av de mange gode ideene for lagring som man kan finne på nettet.

Oppbevaring under trappen

Pernille Kaalund for Boligpluss

Plassen under trappen blir lite brukt, og er derfor et perfekt sted til oppbevaring. Hyller under trappen, slik som bildet ovenfor, kan man enkelt lage selv.

Smart skooppbevaring

Karin Gråbæk Boligmagasinet

Har du lite plass i entreen eller til barnas småting, er denne løsningen perfekt. Ønsker man en mindre versjon kan man lage en mindre versjon i akkurat den figuren man vil. Å lage denne hyllen er også en passende aktivitet å gjøre med barna på en regnværsdag.

Oppbevaring over sengen

Karin Gråbæk for Boligmagasinet

Usikker på hvor du skal legge sommertøyet nå som sommeren er over? Hyller over sengen er et godt tips til deg med god takhøyde. Dette gjør også at sengen blir rammet inn og føles mer lun og huleaktig.

Buksehengere

Livet Hemma

For mange bukser, og ikke plass i skuffen? Bruk IKEA hylleknekter til å henge opp bluser eller bukser og problemet ditt er løst.

 

Hva er dine beste oppbevaringstips?

Legg inn en kommentar