Lett og luftig sofa

Slank sofa i brunt

&tradition

Den store, fyldige sofaen høres kanskje innbydende ut. Men for de som ikke bruker sofaen så veldig mye, og heller ikke ønsker at sofaen skal ta opp all plassen i stuen, er det de lette, luftige sofaene som er det riktige valget. Her er det selvfølgelig designet som står i fokus, men det betyr ikke nødvendigvis at de er vonde å sitte i.

Flere skandinaviske produsenter lager varianter av den slanke sofaen, og vi har samlet et lite knippe av våre favoritter.

Slank rosa sofa Fogia Tiki

Jonas Gustavsson for Nya Rum

Fogias Tiki sofa er slank samtidig som den er veldig innbydende med sine høye sidevanger, og myke linjer. Designet er en fin mellomting mellom mykt og stramt, men det er tekstilvalget som utgjør forskjellen her. Går du for en nøytral farger, vil denne sofaen føles moderne og minimalistisk, men velger du mer spenstige farger som på bildet over, blir sofaen med ett mye mer leken i uttrykket.

Lysegrønn sofa i slankt design

Muuto

Man får også mer polstrede versjoner av den lette og luftige sofaen. Her er det de tynne benene, og den tynne rammen som skaper det luftige uttrykket. Selv om putene er store, har de likevel en stram utforming, som får sofaen til å se slankere ut.

Lett og luftig sofa i grønn fløyel

&tradition  via Lune Hjem

Med denne sofaen har &tradition byttet ut den polstrede rammen med en mer elegant ramme i tre. Siden ryggputene er små, kan man flytte rundt på dem for å skape den optimale sittestillingen.

 

Foretrekker du stor og fyldig eller lett og luftig sofa?

Legg inn en kommentar