Lei av store maskiner på kjøkkenbenken?

Kjøkkenskap med benkeplate

Annick Vernimmen for Juma Architects

Kjøkkenmaskiner er en nødvendig hjelp på kjøkkenet, men de tar ofte altfor stor plass på kjøkkenbenken. Mange av maskinene bruker man kun noen ganger i året – de kan oppbevares i et skap, eller i matboden. Men noen av kjøkkenmaskinene bruker man daglig, som kaffemaskin, brødrister eller vannkoker. De fleste oppbevarer de daglige maskinene på kjøkkenbenken, Praktisk når de er i bruk, men det gir mindre plass når man skal tilberede mat. Oppbevarer man de daglige kjøkkenmaskinene i skap eller skuffer, er det knotete å skulle  dra de ut av et overfylt skap hver dag med ledninger som hektes fast, og andre ting som faller ut. Da er det fint at det finnes gode oppbevaringsløsninger, og ting som kan gjøre det lettere for oss i hverdagen.

Løsningen for å få en ryddig kjøkkenbenk tom for kjøkkenapparater er å sette inn et eget skap på kjøkkenet til vannkoker, kaffemaskiner og andre kjøkkenmaskiner. Da får man plass til å arbeide, og man slipper unødvendig rot på kjøkkenbenken. Bare ved å åpne et skap eller skyve ut en skuff har man maskinene lett tilgjengelig når man trenger det. Monterer du i tillegg stikkontakt i skapet, har maskinene tilgang til strøm uten et løft.

Løsningen med innebygd skap til kjøkkenmaskiner er lettere å utføre når man går i gang med å oppgradere eller pusse opp kjøkkenet, men er fult mulig også uten en stor oppussing. Har man et tomrom på kjøkkenet, kan det å bygge et skap av kjøkkenmoduler.

Skap til kaffemaskin

In Detail Interiors

Kjøkkenskap til kjøkkenmaskiner

Svane Kjøkken

Overhengslet kjøkken

Näköisia Kulmia

 

Hva er dine beste tips til oppbevaring av kjøkkenmaskiner?

Legg inn en kommentar