Ledge:able vegghylle fra Anne Linde

Kontor oppbevaring

Et praktisk møbel man kan bruke i alle rom, er Ledge:able hyllen fra Anne Linde. Vegghyllen passer like godt som et nattbord på soverommet, et sted å legge fra seg nøkkelen i gangen, eller et praktisk oppbevaringsmøbel på badet.

Hyllen er av pulverlakkert stål og finnes i flere ulike farger, med ulikt tilbehør etter hvilket rom du vil bruke hyllen i. Ledge:able er et varig møbel da det passer inn mange forskjellige stiler, og kan flyttes mellom rommene i huset etter behov. Den praktiske luken i bakkant er perfekt for oppbevaring av ting du vil skjule. Hyllen foran kan brukes til både pynt og ting du skal ha tak i fort. Og siden overflaten er magnetisk, gjør det også Ledge:able til en perfekt oppslagstavle.

Nattbord vegghylle grønt soverom

Boligcious

Som nattbord er Ledge:able perfekt til oppbevaring av bøker, magasiner og mobil.

Baderom vegghylle

På badet kan bruke hyllen til oppbevaring av både håndhåndklær, såpe, tannbørste eller duftlys. Når småting blir samlet i Ledge:able blir det som et lite stilleben i seg selv.

Vegghylle kjøkken kokebokholder

Big:ledge er en større versjon av Ledge:able og passer perfekt til kjøkkenet da du kan plassere kokeboken eller iPaden på hyllekanten.

Balkong hylle

En liten balkong føles større med en liten vegghylle å sette kaffekoppen bak. Avisen plasserer du fint i luken bak, så blåser den ikke bort.

 

Øvrige bilder: Anne Linde

 

Hvilken farge er din favoritt?

Legg inn en kommentar