La TV-en bli en del av interiøret 

TV- bildevegg

Sköna Hem

En TV er for mange et must i stuen, og kanskje spesielt for de som ikke har muligheten til å ha en egen TV-stue. Selv om TV-en må stå i stuen er det ikke alltid man ønsker å se den, og siden TV-ene bare blir større og større blir den fort et uønsket blikkfang i rommet.

For å skjule TV-en finnes det noen gode tips vi vil dele med dere. Selvfølgelig vil alltid TV-en synes om man ikke har et skap å gjemme den i, men man slipper at det er TV-en som tar oppmerksomheten først når man kommer inn i et rom.

Bildevegg bak TV-en

Homey Oh My

Vi har tidligere skrevet om bildevegg, og ved å lage en bildevegg sammen med TV-en vil ikke TV-en alene virke som en stor svart firkant.  Bruk flere store bilder, så TV-en får en naturlig plass på bildeveggen.

Ombre TV-vegg

Tidsrom_interior på instagram

Om man ikke vil ha bildevegg fordi man ikke ønsker å lage mange hull i veggen, kan man, som vi har anbefalt en kunde, bare male bakveggen i en mørkere farge. Enten hele veggen eller male gradvis lysere jo lenger opp på veggen man kommer. Vår kunde ble fornøyd med en mørkere farge bak tv-en og to lysere farger lenger opp.

Amber Interiors TV over peisen

Amber Interior Design

 

Hvordan ser din TV-vegg ut?

Legg inn en kommentar