Kjøkkenhyller et sted du aldri har tenkt på

Moderne vindushyller

Stacey Bradford for Style at Home

Det er ikke alle som er like heldige med størrelsen på kjøkkenet, og er derfor avhengig av gode løsninger og god utnyttelse av plassen. Åpne hyller gjør kjøkkenet levende og hyggelig uansett om du har stram eller romantisk stil.

Hyller foran kjøkkenvinduet er en god utnyttelse av plass til mindre gjenstander og passer alle stilretninger. Til en landlig stil vil løsningen passe godt med tynne hyller i tre eller en lys farge. Er stilen noe mer stram og moderne kan det å bruke glasshyller istedenfor passe bedre. Med glasshyller og gjenstander i glass, vil det heller ikke være forstyrrende for utsikten. Har man dype vinduskarmer kan man bruke dypere hyller, med mulighet for mer oppbevaring. Om resultatet oppleves moderne eller mer romantisk har mye med hvilket materiale du bruker og hva du plasserer på hyllene.

Vegghyller på kjøkkenet

Stadshem

Er du heldig og har ekstra lange vinduer kan det å bruke en hylle over synshøyde være en god idé. Da mister du ikke noe av utsikten, samtidig som hyllen gjør interiøret med interessant.

Kjøkkenhyller i innendørs vindu

Kristofer Johnsson for Residence Magazine

Det som står på hyllene er gruppert slik at det blir både pent og praktisk. Åpne hyller gjør det mulig å vise frem det man eier og har av servise, glass og andre pene ting.

Hyller foran kjøkkenvinduet

Tara Fingold

Den helt stramme stilen får man ved å ha lange vegghyller som går over vinduet og langs hele kjøkkenbenken.

Plexigalsshyller i vinduet

Design Sponge

Man kan lage enkle hyller av tykt akrylglass. De klare hyllene gjør at det blir pent og oversiktlig.

Hyttekjøkken gladdhylle i vinduet

Krista Keltanen Jonna Kivilahti

En enkel hylle over vinduet er en fin erstatter for den gammeldagse kjøkkengardinen. Da kan man skjule litt innsyn, uten å miste for mye av lyset.

 

Hva synes du åpne hyller foran kjøkkenvinduet?

Legg inn en kommentar