Kjøkken uten overskap 

Multiform eikekjøkken

Multiform

Et kjøkken uten overskap gir et ryddigere inntrykk, og så lenge man har god plass til underskap får man likevel plass til det man trenger. Det er også lettere å holde orden i skuffer enn i skap, da du ofte må ta bort noe for å få tak i det som er innerst i skapet. Uten overskap får kjøkkenet en god romfølelse og skaper et moderne preg.  Med åpen-stue og kjøkkenløsning vil kjøkkenet passe bedre inn i rommet om det ikke har overskap. Det vil oppleves mer som en sone enn et separat kjøkken.

Stylizimo sort kjøkken

Stylizimo

Ønsker man et kjøkken uten overskap, er det viktig og passe på at man ikke mister noen oppbevaringsmuligheter. Ofte kan det være vanskelig og finne nye gode løsninger, men om man flytter kjøkkenskapene litt lenger ut i rommet, får man en dypere kjøkkenbenk og samtidig skjult rør og kabler bak skapmodulene, isteden for at det skal ta plass inne i skapet. Da får man brukt hele kjøkkenskapet til oppbevaring uten å ta hensyn til rørene.

Sort kjøkken uten overskap

Line Klein for Bo Bedre

Ofte blir benkeplaten fylt opp, det er der man jobber og setter fra seg ting, og det blir fort trangt og smalt. ved å få en dypere kjøkkenbenk får man også bedre pass på kjøkkenbenken.

Bo Bedre kjøkken uten overskap

Inger Marie Grini for Bo Bedre

 

Hva synes du om et kjøkken uten overskap?

One thought on “Kjøkken uten overskap 

Legg inn en kommentar