Kjøkken i shakerstil

Grønt kjøkken i shakerstil

deVOL Kitchens

Den største trenden på kjøkkenfronten for tiden er shakerstilen. En stil som fremmer godt håndverk og enkel utførelse, der alt skal se håndlaget og håndmalt ut. De viktigste kjennetegnene til et shakerkjøkken er at kjøkkenfrontene skal ha enkle profiler, og dørene skal være innrammet i skrogene. Det fine med shakerstilen er at man kan blande farger på skapene. Ha gjerne en farge på underskapene og en annen på overskapene eller kjøkkenøyen.

Selve møbleringen på et shakerkjøkken er enkel, det er gjerne et tydelig midtpunkt med en ekstra bred komfyr, med en like bred vifte over. Overskap er lov, men man må gjerne ha åpne hyller med plass til rustikk servise, keramikk og trefjøler. Isteden for høyskap, kan man gå for et stort, frittstående vitrineskap i samme farge som underskapene.

Håndlaget kjøkken i shakerstil

Sustainable Kitchens

Man kan godt blande materialer på benkeplaten i tillegg til å bruke forskjellige farger på skapene i de forskjellige sonene. Med en øy i mørkere farge enn underskapene, og med benkeplater i tre på øyen, og sten på resten, får man god dynamikk og materialmiks i rommet.

Custom Kitchen & Interiors

Custom Kitchen & Interiors

Vi er som kjent glad i stilmiks og her er shakerstilen gjort mer klassisk med blanke håndtak, og hvite, profilerte gulvlister. Benkeplaten i Corian gir kjøkkenet et moderne preg.

Lyst rustikk kjøkken

Fantastic Frank

Mørkeblått kjøkken i shakerstil

deVOL Kitchens

Hvilken stil har ditt kjøkken?

Legg inn en kommentar