Keramikk

kahler unico grå

via Kähler

Som vi har nevnt tidligere viser tendensene at folk vil ha unike og håndlagde produkter. Keramikk er en av de tingene som nå skal se ordentlig håndlaget ut, enten det faktisk er håndlaget, eller ikke. De store produsentene har kastet seg på, og du kan få keramikkrukker i de fleste interiørbutikker nå for tiden. Se etter vaser og krukker med rennende glasur, i alle mulige fasonger. Fargene har gjerne mye sort i seg med mye variasjoner i glasuren.

Krukker Broste

via Broste Copenhagen

Broste Copenhagen har et stort utvalg av keramikk. Disse krukkene er tofarget som gir dem et unikt uttrykk. Det finnes også lignende krukker i andre farger og størrelser.

Köhler unico grønn

via Kähler

Kähler har alltid håndlaget produktene sine, men med den nye vaseserien Unico ser det mer håndlaget ut enn tidligere. Tar seg godt ut med bare et par greiner eller blomster fra hagen

House Doctor Dot Fancy 

via House Doctor

Vasen Dot Fancy fra House Doctor, er vel ikke direkte pen, men vi liker den likevel. Sett gjerne flere ulike vaser og potter sammen i et stilleben med litt kvister og grønne planter.

Bloomingville krukker

via Bloomingville

Også Bloomingville har kastet seg på keramikk-bølgen. Dusere toner, men med spesielle mønstre, som får vasene til å se unike ut.

 

Har du kjøpt noe ny keramikk i det siste?

Legg inn en kommentar