Julegavetips til de minste

Mange har nok startet julegavehandlingen, men det er ikke alle det er like lett å kjøpe gave til. Spesielt vanskelig er det kanskje for de voksne som har alt, men også barn kan det være vanskelig å kjøpe gave til. Barn har ofte nok leker og klær, men det blir likevel ofte dette man kjøper.

Når man skal kjøpe gaver til barn må det selvfølgelig være noe barnet liker, men det trenger ikke alltid være leker, for at barna skal bli fornøyd. Vi vil i dag gi deg noen tips til julegaver til barn, som også tar seg bra ut i hjemmet.

Vegglampe for barn

Ferm Living

Ferm Living har fine vegglamper til barnerommet som finnes i mange ulike farger og motiver. Gå etter barnets yndlingsfarge eller motiv.

Leketelt for barn med barneputer

Ferm Living

For barn som liker myke gaver, kan puter med barnemotiver være en idé. Både Ferm Living og Turiform har mange herlige barneputer som vil passe like godt på sengen, som i sofaen eller på gulvet.

Skinnleker til barn

Ryan Liebe Style by Emily Henderson

Ønsker du å gi en leke som vil være populær lenge, kan en bamse fra EDO Copenhagen passe fint. Disse bamsene vil garantert følge med videre og bli et dekorelement i eldre alder. Det er flere dyr å velge mellom, blant annet flodhest, isbjørn og ugle.

Vegghengt lekehus

Ferm Living

Et lekehus eller dukkehus er på mange barns ønskeliste. Et vegghengt lekehus passer fint om man har liten gulvplass. Lekehuset kan også være et fint dekorelement i stuen hvis barnet helst vil leke der.

Ferm Living veggoppbevaring for barnerommet

Ferm Living

Oppbevaringsmuligheter er alltid en god idé. En slik vegghengt oppbevaring med flere rom gjør at barna kan legge småting i ulike lommer. Andre gode oppbevaringsmuligheter kan være esker, kofferter og lignende.

Oppbevaring til barnetegninger

Sebra

Det blir laget mange kunstverk i hjemmet og i barnehagen. Det å ha et sted å oppbevare disse er både gøy for barna og foreldrene. Finnes i mange ulike varianter. Denne er fra Sebra.

 

 

Hva er dine beste gavetips til barn?

Legg inn en kommentar