Ja, vi elsker flerbruksmøbler!

Lang gang, benk med stilleben

Felix Forest for Vogue

Vi har sansen for flerbruksmøbler, og vil i dag vise et møbel vi tror mange allerede har i hjemmet, men som kan dekke mange flere behov enn du skulle tro. En benk kan nemlig brukes som mye annet enn et sittemøbel. Lave benker, høye benker, hva enn du har i huset, vi skal vise deg hva du kan bruke de til.

Benk bak sofa, magasinoppbevaring

House Doctor

En benk passer like godt som et lite sidebord der du kan lage fine stilleben. Får du flere gjester en lørdagskveld er det enkelt å flytte benken til sittegruppen og legge noen puter oppå.

Benk ved fotenden av sengen

Tessa Neustadt for Amber Interior Design

På soverommet kan benken brukes i enden av sengen. Er soverommet langt og smalt, vil det da virke bredere. En benk er også et supert sted for å oppbevare pynteputer og sengetepper på natten.

Spisebenk IKEA Sinnerlig

Johan Spinnell og Mood House for JM Sverige

En benk kan som kjent brukes som ved spisebordet. Velg for eksempel en benk som også har et tilhørende bord, og stoler med et litt annet formspråk for en gjennomført og dynamisk stil. Legg merke til hvordan stolene i dette bildet er i samme farge som understellet på benken og bordet. Sammen med grønne planter understreker det bruken av naturmaterialer i dette spiserommet.

Benk i entréen, kurv til skjerf

House Doctor

I entreen kan en benk bli brukt som sitteplass når du ta av og på seg skoene. Sett en fin plante eller en kurv med skjerf på benken for å gjøre interiøret mer spennende når benken ikke er i bruk.

IKEA Sinnerlig TV-benk

Varpunen

Er du også lei av de standard TV-benkene? Hvorfor ikke bruke en vanlig benk som TV-benk? TV-en tar da mindre fokus fra møbleringen, og med planter og dekor på gulvet blir uttrykket avslappet og moderne.

Benk som sofabord

Savvy Home via My Domaine

Et sofabord trenger ikke nødvendigvis være stort. Med en benk som sofabord får du større plass i en ellers liten stue. Fyll deler av benken med dekor – en bladbunke og brett med et fint stilleben skaper mye liv, samtidig som det ikke ser rotete ut.

 

Hva synes du om flerbruksmøbler? Del svaret med oss i kommentarfeltet.

One thought on “Ja, vi elsker flerbruksmøbler!

Legg inn en kommentar