Interiør på nett

Det finnes utallige nettbutikker for interiør, og ikke engang vi har oversikt over alle. For å gjøre det litt lettere for dere i jakten på deres nye interiør, har vi valgt ut tre forskjellige nettbutikker med ulik stil og prisklasse.

Bolina

Bolina er butikken for rustikk, kjølig og personlig stil. Hos Bolina får du god kvalitet og interiør som ikke alle andre har. De fører merker som Gervasoni, Frama, Menu og &Tradition. Er du ute etter kalkmaling får du også Pure&Original hos Bolina.

H&MHOME

H&M Home ligger i den laveste prisklassen. Dette er nettbutikken for basisvarer som putetrekk, gardiner og duker. Hver sesong kommer det nye farger. Det beste med H&M Home er linproduktene deres. Med sengetøy, puter, gardiner og morgenkåper i lin får du litt luksus til lav pris. Sjekk ut sesongens mørkeblå linsengetøy.

Hviit

Den beste nettbutikken for skandinavisk interiør er Hviit.no. De har et stort sortiment med møbler, plakater og interiørvarer i forskjellige prisklasser. HAY, Muuto, Mandal veveri og Tom Dixon er noen av merkene de fører. De har også en egen kategori for norsk design, så slipper man å lete selv.

Hva er din yndlingsbutikk for interiør på nett?

Legg inn en kommentar