Inspirasjon: sengegavl

Veggteppe bak sengegavl soverom

Phorm Design Life

Vi har tidligere skrevet om himmelseng, og at sengen bør være hovedelementet på et soverom. Har man ikke plass til en himmelseng, eller ønsker noe enklere, kan det å ta i bruk sengegavl være en god idé. Det finnes et stort sortiment av sengegavler i alle mulige varianter og stiler, både med og uten oppbevaring. I dag vil vi sette fokus på de utradisjonelle løsningene, som gir et mer kreativt og personlig uttrykk. Finn din favoritt!

Stiger som sengegavl

Intro Inred

En inspirerende måte å ramme inn sengen på. To enkle stiger blir straks med spennende med et slep av tyll. Legg også merke til at krakken ved fotenden også er med på å ramme inn sengen.

Bilde som sengegavl

Tessa Neustadt for Amber Interior Design

Et stort bilde bak sengen kan fint brukes som en form for sengegavl. Her blir fargene på bildet tatt opp i tekstilene, og på detaljer.

Tapet på soverommet

Rebel walls

Mange tar i bruk tapet i hjemmet. Hvorfor ikke bruke din favoritt tapet bak sengen? Det gir rommet en tydelig hovedvegg, og setter sengen i fokus.

veggteppe som sengegavl

Apartment Therapy

Syns du det blir for mye jobb med tapetsering, og ønsker å være mer trendy, kan et veggteppe være en god løsning. Det gir rommet varme, og en lunere stemning.

 

Ønsker du tips til enda flere enkle sengegavler du kan lage selgegavl selv, kan du lese om det her.

 

Har du sengegavl på din seng?

One thought on “Inspirasjon: sengegavl

Legg inn en kommentar