Inspirasjon fra møbelmessen i Milano

Normann Copenhagen

I starten av april var det duket for den årlige møbelmessen i Milano. Her får man ikke bare se de nye møblene som kommer på markedet, men man får også en pekepinn på de største trendene og tendensene i tiden fremover. Bildene fra årets messe er en real fargefest, så her er det flust av inspirasjon til gode farge- og materialkombinasjoner du kan ta med inn i hjemmet.

@rum_id

Den spreke fargekombinasjonen med rødt mot rosa og blågrønt blir mer sofistikert med eksklusive materialer. Det er ingen tvil om at fløyel er det som gjelder nå, og også gulvteppene skal ha blank finish.

Bang&Olufsen

Fargekombinasjonen hos Bang & Olufsen er helt etter boka, med flere nyanser av samme farge, noen akksenttoner og en tydelig kontrastfarge. Her er oransje i flere nyanser hovedfargen. Rødt, rosa, burgunder og mørkeblått er brukt som aksent, mens den grønne planten står som en fin kontrast.

@dimorestudio

Blått og rosa i kombinasjon er uten tvil en favoritt blant stylistene til årets messe. Alt har en farge, også tak, gulv, lister og møbler. Variert bruk av glansgrad gjør stilen sofistikert her også.

@nina_bruun

De dype fargene passer også til nordiske designmøbler og det minimalistiske uttrykket. For å binde elementene sammen har man her hengt en lys og minimalistisk lampe i det malte taket, og satt fargerike vaser på det lyse bordet.

 

Hvilke farger maler du med i vår?

Legg inn en kommentar