Inspirasjon til frokostplassen i hagen

Debi Treloar for Livet Hemma

På en perfekt sommerdag skal gjerne alle måltider inntas utendørs. Alt smaker bedre når man spise ute, synes mange. Morgensolen treffer sjeldent samme sted i hagen som kveldssolen, så man må ha ett spisebord til frokost og ett annet til middag hvis man ønsker å sitte i solen. Finn det stedet i hagen med morgensol, og gå til innkjøp av et bord i passe størrelse, som også passer stilen på huset og hagen.

IKEA

Velg mørke hagemøbler for å skape en stemningsfull frokostplass blant buskene i hagen. På ettermiddagen blir frokostplassen en hyggelig skyggeplass.

Sommarnöjen

Moderne hagemøbler kan også skape en hyggelig frokostplass. Er du heldig å ha en privat bygge, kan du jo ta med hagemøblene ned dit for en ekstra spesiell sommerfrokost.

COCO-MAT

Legg merke til hvordan betongbordet glir inn med omgivelsene. Betongkrakkene blir bedre å sitte på med store boksputer.

Skagerak

Man trenger ikke nødvendigvis et stort bord til frokosten. Grønne hagemøbler har blitt populært de siste årene, og passer like godt i grønne hager, som på moderne uteplasser.

Entrance Mäkleri

Selv et rimelig cafébord kan være det perfekte møbelet på uteplassen. Det sorte stålet tas opp i rekkverket, og treverket myker opp den harde betongen.

Sofi Sykfont for Livet Hemma

På en liten balkong har man ikke så mange valgmuligheter når det kommer til plassering av bordet. Frokost og middag spises gjerne på samme sted, men det trenger ikke være mindre hyggelig av den grunn. For de minste balkongene finnes det fine bord man kan henge på rekkverket, og har du i tillegg krakker som kan stables, blir det med ett plass til mer på balkongen.

 

Har du innredet en frokostplass i din hage?

Legg inn en kommentar