Innredning på få kvadratmeter 

Oppbevaring over seng

bilde via Remodelista

Når du skal innrede en liten leilighet er det mye man må tenke på før man begynner. Vi vil gjerne komme med noen gode tips og råd før oppussingen.

Det viktigste av alt er å se på dine behov før du begynner. Man er ikke alltid like bevist på egne behov før man virkelig setter seg ned og tenker over det, derfor er en god planlegging halve jobben. Tenk på strøm og belysning tidlig i planleggingen, og gjerne sammen med møbleringen, slik at belysningen og strømmen kommer der den trengs. Husk at man ofte trenger flere stikkontakter ved sengen til nattlampe, mobillader og lignende. Om dette har blitt planlagt på tidlig i oppussingen kan man finne gode løsninger på å skjule dette.

IKEA kjøkken under trapp

via IKEA

Utnytt veggene maksimalt med skap og oppbevaring når du skal møblere kjøkken og soverom. Bruk hele veggen, det er unødvendig med et tomrom mellom skapet og taket. Et godt tips kan være og bruke andre skaptyper for eksempel et veggskap til baderom om du ikke finner riktig størrelse i kjøkkenavdelingen. Finn en fast plass til alt i huset, så du i ettertid finner ut at du ikke har tenkt på hvor vaskebøttene eller støvsugeren skal stå.

Flinders-Lane-Apartment-by-Clare-Cousins-Architects kryssfiner skapdører

via Clare Cousins

Er det mange trange rom i leiligheten, kan det virke mer stilrent og rydding ved å droppe dørlister og karmer.

kontor i bokhylle hel vegg

via Stadshem

Skap gode løsninger for å skjule unødvendige ting, og skap gode oppbevaringsmuligheter. En leilighet kan vel aldri få nok av gode oppbevaringsmuligheter?

 

Hvor stor er boligen din?

Legg inn en kommentar