Innred med tepper 

Soverom i rosatoner

via Nicolette Johnson

Når du skal innrede med tepper er det viktig å tenke på farger, form, mønster og materiale. Funksjon er alfa og omega. På kjøkkenet vil man ha et slitesterkt teppe, mens foran sengen på soverommet foretrekker man ofte et koselig teppe å sette føttene på når man våkner.

Sort rustikk kjøkken

via House Doctor

Tenk på hvilke funksjoner rommet har, og innred med det som utgangspunkt. velger man varme farger og mye mønster har ofte dette et aktiviserende effekt, mens kalde farger som grønt, blått og grått ofte oppfattes som farger som gir ro, og passer godt i rom man skal ro ned og slappe av. Husk at lyse farger gir en luftig følelse, mens mørke farger har en forminskende effekt.

Brun skinnsofa

via Apartment 34

En feil mange gjør er å kjøpe for små tepper. ikke vær redd for at tepper skal ta for mye plass. har man ikke et stort teppe, bruk flere små tepper som overlapper.

The Apartment København sterke farger

via The Apartment

Er man ute etter en rolig følelse, fortsett med interiør i lignende toner som teppet. Har du et mønstrete teppe med ulike farger, plukk opp en av fargene og bruk den som en aksentfarge, legg til detaljer og andre tekstiler i samme farge i rommet.

 

Hvor har du tepper i ditt hjem?

Legg inn en kommentar