Innred med personlighet

stue stoler lavt stuebord

via Betina Stampe

Tidligere var trendene definert av noen få it- produkter som ble strategisk plassert i hjemmet. Produktet skulle stå fremme for alle som kom innom på besøk. Man ville ha nøytrale hjem som alle andre ville like, uten at man tenkte så mye over hva en selv egentlig ville ha.

Nå ser man at det å innrede mer personlig og annerledes blir mer vanlig. Man bruker ting man har arvet og re-designer de gamle møblene, fremfor å kjøpe nye. DIY-prosjekter – eller gjør-det-selv-prosjekter har også blitt en stor trend. Da får man laget ting som ingen andre har. Et godt tips til de som for er lei av spisebordet sitt, er å oppdatere det med nye ben, eller å bytte eller male bordplaten. Man trenger ikke alltid å kjøpe ferdige møbler heller, finn ben i en butikk og bordplaten et annet sted. Kjøp eller lag noe du virkelig liker, istedenfor å velge det første du finner i møbelbutikken.

teak kommode

via Frøken Overspringshandling

Arvede møbler forteller ikke bare noe om deg, men også om dine forfedre. Gamle møbler er også ofte av bedre kvalitet enn nyere møbler, som gir hjemmet mer liv.

stue sittepute

via Festen

Man trenger ikke alltid bruke møbler eller ting til det det opprinnelig var tenkt til. To gymmatter har her blitt til en stor sittepute i stua.

Hemma-hos-Daniel-Heckscher_7-700x458

via Residence Magazine

Bruk de fargene som gjør deg glad, da er du sikker på at du blir fornøyd med resultatet.

 

Har du noe personlig i ditt interiør?

One thought on “Innred med personlighet

Legg inn en kommentar