Innred allrommet

Neometro-Heritage-Redevelopment-Smith-St-Fitzroy-Yellowtrace-04

via Yellowtrace

Allrom eller åpen løsning har lenge vært en stor trend. Vi ser fortsatt at mange velger å lage store allrom, men flere velger nå bort den åpne løsningen. Mange har problemer med å møblere og dele allrommet inn i soner når det er så stort, men det finnes selvfølgelig noen enkle løsninger for dette.

For å ha en åpen løsning som fungerer godt, med god flyt i rommet, er det viktig at man lager ulike soner for de ulike aktivitetene. Vi nordmenn er flinke på å innrede og møblere langs veggene. I et allrom må man tenke annerledes, og sette møblene ut fra veggen. Møblene vil fylle rommet på en bedre måte og fungere som soneskille.

La alle møblene ha en funksjon, og ikke overdriv møbleringen. Lag god plass til oppbevaringsmuligheter, men husk at ikke all oppbevaring trenger å synes like godt.

15CopyrightAnnikenZahlFurun.jpg_137

via Bonytt

Veggfarge i ulike nyanser og bruken av gulvtepper vil være med på å markere de ulike sonene. Kjøkken i én farge gjør uttrykket ryddigere, og gir en tøff kontrast til resten av rommet.

mette-heiberg-23-DsY2mORv4Cm5Y2iK033pYA

via Bo Bedre

I kjøkkendelen er det fint å bygge inn skap, med integrerte hvitevarer, så uttrykket blir rent. Begrens antall overskap, og prøv heller å bruke åpne vegghyller om du trenger mer oppbevaringsplass. Med ryddige benkeplater vil kjøkkenet vil virke mer som en del av stuen.

funiksvilla-moderne-spisestue-YHKoQPRrbOHZpxfvSltonw

via Boligmagasinet

Et L-formet allrom er perfekt for å gjemme kjøkkenet for stuen, samtidig som at spisestuen er synlig fra alle rom.

 

Foretrekker du allrom eller at rommene er delt opp?

Legg inn en kommentar