Innbydende soverom

soverom-dekor

Via Meg Biram

Det er alltid ekstra stas å sove på hotell, og det er ikke vanskelig å skape hotellfølelsen hjemme heller. Re opp sengen med herlige materialer og vakre farger. La døren til soverommet stå åpent og vis frem en herlig oppredd seng i ulike farger og en miks av bomull, lin og sateng.

Sengen er ikke slik den en gang var med utvasket sengetøy og flate dyner. Sengen har i de fleste hjem fått et ansiktsløft de siste årene og skal nå ha puter i ulike størrelser, en luftig dundyne, sengeteppe og gjerne en sengegavl.

La soverommet være et ryddig rom og ikke der overflødig rot samler seg. Et balansert soverom er roten til god søvn.

doc_725_1.jpg.ashx

Via Slettvoll

Re sengen med sengeteppe, pynteputer, og gjerne et pledd ved fotenden. Når man skal til innkjøp med puter til soverommet, kan det aldri bli for mange, jo flere, jo bedre. Gjerne miks ulike materialer i både ensfarget og mønstrete puter.

Soverom-sengegavl

Via Greg Natale

Hold nattbordene ryddige, en pen lampe, noen bøker og litt pynt holder. For en klassisk stil gå for to like nattbord med lik dekorasjon. For en mer avslappet stil kan man ha forskjellige nattbord med forskjellig pynt, det viktigste er at stilen er den samme.

soverom-pynteputer

Via Fabric Paper Glue

Rommet blir med en gang litt mer luksuriøst med en sengegavl og får en følelse av hotell luksus. En sengegavl kan man enten kjøpe eller lage selv. Man kan lage en i akkurat den stilen som passer rommet. Den kan være like bred som sengen, like bred som nattbordene og sengen til sammen, høy eller lav, buet, formet eller rett, polstret, i tre eller kanskje bare en gammel dør.

 

 

Hvordan ser ditt drømmesoverom ut?

 

Legg inn en kommentar