Industrielle detaljer

Kontor oppslagstavle i gitter

Style Shiver

Den industrielle stilen har vært aktuell i flere år nå. Det har sammenheng med vårt ønske om å ta vare på gamle ting, og omgi oss med ting med historie og patina. Mange ønsker å bo i gamle industribygg, gjerne med synlige rør og ståltrapper. Restauranter satser på vegger med flasset maling, fabrikklamper i taket og rått betonggulv. For de som bor i helt vanlige leiligheter som ikke har blitt brukt til annet enn nettopp det, finnes det likevel muligheter for å ta inspirasjon fra den industrielle stilen inn i hjemmet. Industrielle detaljer skaper den perfekte kontrasten til blanke overflater, søte farger og myke tekstiler.

Klesstativ i sort stål

Rebecca Centrén

Stål, gitter og trallehjul er alle industridetaljer som passer inn i moderne hjem. Et industrielt klesstativ fylt med sarte kjoler og høye heler gir den gode kontrasten.

Maskulint kjøkken

Emma Hos

Et maskulint interiør blir enda mer maskulint med industrielle referanser. Kvadratiske fliser med mørke fuger, og kroker til kjøkkenredskapene gir den rette stilen til kjøkkenet.

Sort kjøkken hvite metrofliser

Anitta Behrendt for Boligmagasinet

Glassvegger med stålramme gir autentisiteten mange savner i nyere leiligheter. Også stålrør til å henge lampene i er en fin detalj.

Sort kjøkken string hyller

Jonas Berg og Grey Deco for Stadshem

String-hyllene får et industrielt preg i sort. Rustikke fjøler, stoler og skåler er med på å gjøre det ellers stramme kjøkkenet levende.

 

Hvilke kontraster har du i ditt interiør?

Legg inn en kommentar