IKEAs skjulte skatter: Råskog trillebord

Therese Winberg for Livet Hemma

Det er på tide å fortsette vår serie med IKEAs skjulte skatter, og denne gangen er det trillebordet Råskog sin tur.

Det er lett å tenke at et trillebord som du finner i kjøkkenavdelingen kun kan brukes på kjøkkenet. Men vi har sett Råskog bli brukt i alle rom – fra entreen til balkongen, og ingen steder passer det dårligere enn andre. Et mer tilpasningsdyktig møbel skal du lete lenge etter.

Ragnar Ómarsson for IKEA

Bare på kjøkkenet kan trillebordet brukes på mange forskjellige måter. Som serveringsbrett i forskjellige høyder, hvis veien mellom kjøkkenet og spisestue er lang. Som matoppbevaring og dekormøbel i et tomt hjørne. Eller rett og slett som et sted der du kan oppbevare alt mulig du vil vise frem – urter i én hylle, matvarer i en annen og redskaper i den tredje.

Anna Malmberg for IKEA

Sjampoflasker på badekarkanten eller på gulvet i dusjen blir historie med Råskog på badet. Her kan du smale alt du trenger i og utenfor dusjen. Med åpen oppbevaring er det viktig at man holder det ryddig, så bruk bokser for å samle ting.

Livet Hemma

Kreativt arbeid blir gjerne rotete. Er man glad i å tegne, male eller lage forskjellige ting er det fint å kunne rydde bort og finne frem sakene lett. Trillebordet kan trilles bort til bordet når man holder på, og når det ikke er i bruk kan det enkelt plasseres under trappen eller skrivebordet.

Ragnar Ómarsson for Livet Hemma

Har du et mindre praktisk klesskap, er det klart at du trenger et sted å ha tilbehør og vesker. Smykkeesker og veskestopper som henger over kanten på trillebordet gir en fin og avslappet stil.

Weronica Fremenius for IKEA

Utendørs kan Råskog trillebord brukes til en helt del. Det er kjempefint som ekstra oppbevaring ved grillen, til hageredskper i boden, eller som kombinert plantebord og oppbevaring som kan flyttes rundt etter behov.

 

Hva ville du brukt Råskog trillebord til?

Legg inn en kommentar