IKEA Viktigt

IKEA Viktigt

IKEA går for tiden gjennom store forandringer, og et av deres nye satsingspunkter er limited edition kolleksjoner designet av forskjellige kjente designere. Nå er det den svenske glass- og keramikkdesigneren Ingegerd Råman sin tur. Kolleksjonen Viktigt består av flettede møbler, kurver, tepper og lamper i naturfarget og sort. Disse objektene gir rommet en autentisk følelse, med mye liv. Glass og keramikk er selvfølgelig også med i kolleksjonen. Klart glass og glasert keramikk i organiske og moderne former. Det moderne uttrykket med det gode håndverket blander fortid og fremtid, og passer rett inn i trendbildet.

IKEA Viktigt brødfjøl

Ordentlige brødfjøler er noe vi har sett mye av den siste tiden, og med de runde formene kan disse fjølene brukes til mye mer enn bare brød.

IKEA Viktigt stol

IKEA Viktigt glass

Ingegerd Råman er kjent for å ta bort alt det unødvendige fra sine objekter, og her er det hankene som har blitt tatt bort. Disse muggene og bollene er også eksempler på ting i denne kolleksjonen som kan brukes til noe annet enn det man først tenker. Hva med å bruke muggen eller bollen til blomster?

IKEA Viktigt kurver

Kolleksjonen er i varehusene fra mai. Vi gleder oss til å se hvordan disse produktene blir brukt i forskjellige hjem.

Bilder og info fra IKEA

 

Hva er din favoritt fra denne kolleksjonen?

Legg inn en kommentar