En litt mer hyggelig oppvaskbenk

Kjøkkenfliser oppvaskbenk

Behang Fabriek

Et hjem som er stylet opp og ned i hver eneste krik og krok, høres kanskje ikke så hjemmekoselig ut for mange. Men en del av styling for oss er å dekorere med små hint her og der om et hverdagsliv og et hjem som er i bruk. Vi vet at enhver vask har en våt oppvaskklut, og at svært få hjem har tomme kjøkkenbenker. Derfor er det viktig for oss å huske at også området rundt oppvaskkummen skal være hyggelig for den som står for oppvasken i huset. Det er så mange fine oppvaskkummer på markedet nå, at selve vaskesonen på kjøkkenet ofte blir smykket i rommet. Det å velge kum, blandebatteri og ikke minst all dekoren rundt, er nå enda vanskeligere enn før. Derfor har vi samlet våre beste tips når det kommer til valg av alt dette på ditt nye kjøkken.

Oppvaskbenk under vinduet

Homes To Love

En innfelt porselensvask gir kjøkkenet et nostalgisk preg. Mange velger nå å plassere vaskesonen under vinduet. Oppvasken blir helt klart litt hyggeligere med godt lys og fint utsyn. Til og med oppvaskkluten kan se pen ut. Velg ut en i enkelt design og la den henge tilfeldig over oppvaskkummen til tørk.

Blandebatteri i kobber sort servant kjøkken

Stella Harasek

En enkel forandring på oppvaskbenken er en ny krukke til oppvaskkostene. Nå finnes det også mange oppvasksåper i pent design for estetikerne.

Oppvaskbenk urter

Anders Bergstedt for Entrance

Pynt opp rundt oppvaskbenken som du ville gjort på resten av kjøkkenbenken. Står urtene i nærheten av vasken er det lettere å huske å vanne dem også.

Industrielt kjøkken oppvaskbenk kobberør

Leroy Merlin

En stang over kjøkkenbenken kan være et fint dekorelement hvis man er selektiv med hva som får henge oppe. En pen kjøkkenklut får det perfekte tørkestedet med en slik løsning. Både sorte og hvite blandebatterier har blitt stort de siste årene. Også messing og kobber gjør det stort. Disse setter virkelig prikken over i-en på kjøkkenet.

 

Hva er det viktigste for deg å ha på oppvaskbenken?

Legg inn en kommentar