Hvordan tilpasse hjemmet etter sesongene

Vårfriskt soverom

Kristofer Johnsson for Residence

Det kommer stadig inn nyheter i interiørbutikkene, og man kjenner på fristelsen til å gjøre endringer i hjemmet. Spesielt i den tiden vi er i nå, når temperaturen blir mildere og solen titter mer frem, og vi begynner å kjenne på sommerfølelsen.

Man har alltid en stil i hjemmet, uansett om du følger en spesiell stilretning, eller har en egenkomponert stil. Men hvordan kan man tilpasse nye trender i hjemmet til en ny årstid når man verker har budsjett eller hjerte til å bytte ut alt?

Garderobeløsning under trappen

Weekday Carnival

Friske farger på soverommet

Anette O’brien for The Design Files

Det er ikke noe poeng i å skifte stil etter hver sesong, men med noen enkle grep kan hjemmet virke oppdatert og nytt. Ofte er det ikke de største tingene som gjør de store endringene, små detaljer gjør mer enn hva vi tror. Først og fremst kan det å ommøblere gjøre at detaljer man allerede har kommer bedre frem. Det å bytte tekstiler, kjøpe nye trekk til putene i sofaen, re opp sengen med nytt sengetøy eller sengeteppe gjør også mye forandringer.

Grå og gul pute

Morten Holtum for Inside Out

Slike enkle grep trenger ikke koste mye, men forandringen er stor. Ved å bytte ut farger vil man også kunne merke at ting man tidligere har hatt, kommer bedre frem i andre farger og omgivelser.

 

Hvordan endrer du ditt hjem etter sesongene?

Legg inn en kommentar