Hotellstilen  

møreblått soverom hotell vegglampe frynser

via Hôtel Providence Paris

Vi har lenge hørt uttrykket hotellstilen, og det har blitt mer populært å skape denne stilen også i hjemmet. Vi lar oss inspirere av hotellinnredningene og gir deg gode tips til hvordan du kan skape stilen i ditt hjem.

Hotellstilen er ofte mørk og eksklusiv med ton-i-ton fargebruk, men kan også være mer vågal med fargesterke farger. Stilen er godt gjennomført og det blir brukt tapet på alle veggene i rommet. Det er alltid doble gardiner fra gulv til tak. I tillegg til de store flatene, er det interiørelementene som bygger stilen og gjør den helt komplett.  Hotellstilen er en elegant stil, men det er viktig å ikke blande mellom elegant og feminin. Hotellstilen er nærmere en maskulin interiørstil.

Hotel soverom mørk turkis

via Hôtel Bachaumont

Ønsker du hotellstilen på soverommet må man bruke mengder med tekstiler i form av sengegavl, puter, sengeteppe og store lampeskjermer. Tekstilene skal også bli brukt på møblene, gjerne i form av en puff, sjeselong eller en liten sofa.

Hotel Henriette mørkeblå stue

via Hôtel Henriette

Hotellstilen har vært en typisk stil for soverommet, men det er fult mulig og få stilen også i de andre rommene i hjemmet ved å bruke de samme elementene. Først og fremst er fargesettingen viktig  for å oppnå hotellstilen. Mange er allerede på vei, fler og fler ser bort i fra de lyse veggene og går heller mot mørkere farger og nyanser.

mørk turkis skrivebord sminkebord

via Hôtel Bachaumont

hotell soverom bad varm beige mørk sjøgrønn

via Grand Pigalle

Hva synes du om hotellstilen?

One thought on “Hotellstilen  

Legg inn en kommentar