Himmelseng

Himmelseng draperier

Stadshem

Alle soverom burde bli innredet rundt sengen. Sengen skal ha rommets beste plassering og det er sengen som skal få mest oppmerksomhet i rommet. Har du et soverom som du føler er litt for stort, hvor sengen ikke får nok oppmerksomhet, kan en form for himmelseng være løsningen. Enten du vil dra den helt ut med draperier, eller om du vil ha en enklere variant, vil himmelsengen få oppmerksomheten i rommet. En himmelseng trenger ikke ha et drømmende eller overdådig uttrykk, det kan rett og slett bare være en ramme rundt senga med fire stolper. Når man får satt rammer rundt sengen, og laget en himmelseng vil rommet virke mer lunt og koselig. Vi har samlet noen eksempler på himmelsenger i flere stiler.

Himmelseng

Enter The Loft

En helt enkel himmelseng blir pyntet med en enkel lengde med tekstil. Dette gir inntrykk av at rammen er høyere og sengen smalere, som sammen gir himmelsengen bedre proporsjoner.

Moderne himmelseng

Scott Clark for 100 Layer Cake

Her er den aller enkleste varianten av en himmelseng. Denne kan man lage ut fra den sengen man allerede har, og den vil passe til de aller fleste interiørstiler.

Sover under skyene himmelseng

Anders Bergstedt for Entrance

Kanskje den mest drømmende versjonen. Her føler man virkelig at man sover under skyene.

Klassisk himmelseng

Shannon McGrath for Hecker Guthrie

Legg merke til bunnen på denne himmelsengen. En plattform som går under hele sengen, og rammes inn av stolper. Den sorte utførelsen gir sengen et klassisk preg.

 

Hvilken er din favoritt?

Legg inn en kommentar