Har du plassert møblene riktig?

IngerMarieGrini Maison soffagruppe

Inger Marie Grini for klikk.no

Et riktig møblert rom er et rom hvor møblene ikke er i veien eller at alle møblene er samlet på ett sted, det må være god flyt i rommet, samtidig som alle behov er oppfylt.

Det viktigste å tenke på når du skal møblere et rom er at man har god nok plass til alle møblene, man skal ikke måtte skvise seg mellom veggen og et møbel for å komme seg videre. Når vi sier at møblene ikke må være til hindring for gangveien i rommet, er det fortsatt viktig at ikke alle møblene blir plassert langs vegger, ofte har man ikke behov for en stor danseplass midt i rommet. Mange gjør denne feilen, og for å unngå dette kan det å tenke på ulike soner hjelpe deg. en sone med tv, en sone ved spiseplassen og kanskje en lenestol ved peisen eller en lesekrok, alt etter hvilke behov du har i boligen.  Del av sonene med tepper, og plasser gjerne møblene på begge eller alle sidene av teppet.

Stue enkel møblering

Alvhem

Stue møblering

Tia Borgsmidt for Boligmagasinet

Spisestue og kjøkken møblering

Stadshem

Balkong store sofaer

Alexander White

Synes du det er vanskelig og skape en god løsning med møbler i hjemmet, er dette noe vi kan hjelpe deg med. Ønsker du vår hjelp, lager vi en detaljer møbleringsforslag til akkurat deg og dine behov. Kontakt oss her.

Legg inn en kommentar