Hagesofaen  

Maaike van Diemen

Det blir stadig mer fokus på hagemøbler og ikke minst hvordan vi innreder hagen vår. Når det kommer til å innrede terrassen er det viktig å tenke på at man må innrede utover på plattingen, og ikke la alt stå inntil veggen eller langs et rekkverk. Er du i ferd med å pusse opp uteplassen, er hagesofaen en god start. Den kan plasseres godt ut fra veggen fordi den er så lav at du ikke mister utsikt over hagen.  Møbler gjerne med lenestoler og småbord rundt sofaen, akkurat som du ville innredet stuen inne.

Finner du ikke akkurat den hagesofaen du er ute etter, er det lett å snekre en selv. Husk bare at hvis du vil slippe å sy puter selv også, bør du først finne de putene du ønsker deg, for så å lage sofaen etter målene på putene.

Stil Inspirasjon

Sjeselongen er populær utendørs, og et fint valg for de som ønsker seg både sofa og solseng, men kun har plass til en av delene. I uterommet er det viktig å tenke på høyde i møbleringen. En hengestol eller et enkelt tre, løfter blikket, og skaper balanse i innredningen.

Decor8

Det tar litt ekstra tid å rydde ut og inn, men pynteputer gjør hagesofaen ekstra fin. Utendørs er det også lettere å dra på med litt flere mønster eller farger.

Sofi Sykfont for Livet Hemma

Tykke pledd holder en varm selv på sene kvelder og tidlige morgner. Grønne planter i store potter binder hagen og terrassen sammen.

Sofi Sykfont for Livet Hemma

Det er lett å glemme at selv små balkonger har plass til en god sofa, og selv med liten plass bør du ikke droppe sofabordet. Ikke bare er det fint å ha et sted å sette fra seg kaffekoppen, men det er også viktig for at balkongen ikke skal føles undermøblert.

Svensk Fastighetsförmedling via Hemnet

Ikke alle har behov for et spisebord på balkongen, og da er det fritt fram til å fylle opp plassen med en stor hjørnesofa. En variasjon av nyanser på putene gir stuefølelse ute.

 

Hvordan har du innredet ditt uterom?

Legg inn en kommentar