Glassvegg

Slettvoll glassvegg kjøkken og stue

Slettvoll

Romdelere er ikke så vanlig innslag i norske hjem. Mange ser på åpen løsning eller lukket løsning som eneste alternativer, men det finnes flere muligheter. Vi har tidligere skrevet om spileveggen som deler opp rommet samtidig som lyset slipper gjennom. En glassvegg har samme egenskaper, men gir et annet uttrykk. En glassvegg kan fremstå som klassisk som på bildet over med hvite tykke rammer, eller som industriell som du ser flere eksempler på under, med sorte rammer i metall. Romdeleren i glass gir maksimalt med lys til rommene, og passer derfor godt der du trenger maksimalt med dagslys. Glassveggen vil gjøre at rommene på hver sin side av veggen føles mye større, samtidig som at lyden mellom rommene blir dempet.

ROYAL ROULOTTE PARIS glassvegg sovealkove

Royal Roulotte

Glassvegger er gull verdt i små leiligheter, her får man maksimalt med lys inn i sovealkoven samtidig som sengen blir skjult med halvveggen.

Glassvegg kjøkken og gang

Boligmagasinet

En gang vil føles større og lysere med glassvegger, samtidig slipper man å føle at man kommer rett inn i stua når man går inn i huset.

Glassvegg soverom og kontor

Stadshem

Med en halv glassvegg mellom soverommet og kontorplassen får man følelsen av at det er to separate rom.

Glassvegg soverom

Fantastic Frank

Hvis man vil sette opp et ekstra soverom i en liten leilighet går det ofte ut over dagslyset i oppholdsrommet. Ved å bytte ut vanlige vegger med en glassvegg, vil man få godt med dagslys fra soverommet og inn i oppholdsrommet. For å skjerme av om natten kan man ha gardiner bak glassveggen.

 

 

Hvis du skulle hatt en glassvegg i ditt hjem, hvor ville du hatt den?

2 thoughts on “Glassvegg

Legg inn en kommentar