Gjør inngangspartiet klart for høsten

Affari via White Touch

Hagesesongen er for de fleste over for i år, og det er på tide å bytte ut sommerblomster med høstblomster og vintergrønt. Mange har samlet sammen krukker og potter fra hagen, og disse kan nå settes i et fint stilleben ved inngangspartiet. Velg ut noen krukker i forskjellig størrelse, og fyll de med rosa, hvite og grønne planter som kan stå hele vinteren gjennom. Lykter i forskjellige størrelser gir den rette stemningen. Et tips er å starte med noen elementer nå, og gjøre plass til å utvide stillebenet med trær og lysslynger når julen kommer.

Alvhem

Det finnes mange fine høstblomstrende planter i blomsterbutikkene og på hagesentrene nå. Hvite blomster lyser opp, og de dempede rosatonene gir et varmere uttrykk.

Daniella Witte for Livet Hemma

Man kan gjerne blande forskjellige lyslykter ved inngangspartiet. Bruk flere lykter i samme serie, men ulik størrelse, og kombiner med én annerledes lykt som kontrast.

Line Klein for Bo Bedre DK

Symmetri trenger ikke oppleves stramt og moderne, så lenge man går for mer naturlige materialer. Kurv og terrakotta myker opp det stramme oppsettet.

Daniella Witte

Har man liten plass ved døren, kan man gå for smale og høye potter. Litt ekstra styling i form av kvister, gresskar eller løv gjør det hele mer gjennomført.

 

Har du dekorert for høsten enda?

Legg inn en kommentar