Gitter

Michel Penneman via Plastolux

Et interessant interiør består alltid av flere forskjellige materialer. Glatte, grove, myke og harde materialer i kombinasjon kan gjøre selv et monokromt interiør mer interessant. Gitter er et element som skiller seg ut blant materialene vi er vant til å se i et hjem. Det harde og livløse materialet sender tankene til industri, og er ikke noe man forbinder med et varmt og hyggelig interiør. Det er akkurat derfor man bør ta det inn i hjemmet sitt. Kontrastene er som kjent det som fremhever ting i interiøret. Gitter fremhever det myke og organiske i interiøret, og skaper dybde i interiøret.

Menu

Menus Cage Table fås med flere forskjellige overflater og bordplater. Formen er et godt eksempel på hvordan det harde kan møte det myke med de stramme linjene fra bordplaten og ned til de avrundede formene som treffer bakken. Når man har møbler man kan se gjennom får man et lett uttrykk, samtidig som det skiller seg ut blant de andre møblene i rommet.

Livet Hemma

Garderobeskapene i gitter har blitt veldig populære de siste årene. Ikke er de spesialet praktiske, da man ikke får plass til å oppbevare mye i dem, og det man oppbevarer må ligge ryddig og pent. Men i gitterskapet kan man oppbevare de tingene man virkelig vil vise frem og se hver dag. Lage et hyggelig stilleben inni med inspirasjonsbilder og vakre farger.

Mayn

Er det ett sted i huset den rustikke stilen virkelig kommer til sin rett, så er det på kjøkkenet. Og er det noe som kler den rustikke stilen ekstra godt, så er det industrielle elementer. Kurver i gitter kan brukes til oppbevaring av redskaper, eller oljer, urter og matvarer.

Laura Seppanen

Gitterstoler finnes i alle varianter. Enten du foretrekker klassikerne eller nyere design kan du finne en gitterstol etter din smak. De enkle variantene passer fint rundt spisebordet, men velger du en av de med mer spesielt design, kan du klare deg med én gitterstol ved enden av bordet, eller som et dekorelement i stuen.

Etsy

Med kurver i gitter kan man lage mye fint selv. Det er naturlig å tenke at kurvene kan brukes til oppbevaring, så hva med å lage en enkel skohylle til entreen?

 

Har du brukt gitter i ditt hjem enda?

Legg inn en kommentar