Garderobeskap som kan stå på egne ben

Birgitta Wolfgang for Bo Bedre

Vi foretrekker ofte innebygde løsninger for å kunne utnytte plassen best mulig. Garderobeløsninger til både soverom og gangen blir ofte innebygd i nyere hjem, men vi synes at et frittstående skap er et godt alternativ til garderobeskap som går fra gulv til tak. Særlig for de som ikke har all verdens med klær og saker og ting å lagre i garderobeskapet.

By Nord via Coco Lapine Design

Skap med dører og vegger i glass, vil gi god oversikt. Skal skapet stå i gangen, kan man fint kombinere de fineste jakkene med andre dekorelementer inne i skapet. Med lite hyller i skapet kan fine kurver og esker være en god løsning for luer og votter.

Raw Design

Dette klesskapet passer godt inn i industrielle hjem, og er like fint på soverommet som i entreen. Skapet vil absolutt bli et blikkfang i rommet, og blir det for rotete, kan man enkelt gjøre som på bildet og henge opp plakater, som passer til din egen stil, på dørene.

IKEA

Mal skapet i samme farge som veggen, og du vil føle at skapet tar mindre plass i rommet. Får man etterhvert lyst på litt forandring, kan man plassere det i stuen, og bruke det til oppbevaring av servise og lignende.

Ruby and Bettys Attic

Vi har tidligere skrevet mye om arvemøbler, og man kan absolutt bruke et eldre skap som klesskap på barnerommet.

 

Del gjerne dine beste garderobeløsninger med oss på Instagram #tidsrominterior.

Legg inn en kommentar