Garderobeskap i din stil

Moderne garderobeskap

Interior ID

Garderobeskapet er et møbel som ofte blir glemt når man skal innrede. Mange flytter inn i et hus og bruker de garderobene som stod der fra før, uten å tenke så mye over det. Som interiørdesignere er vi veldig opptatt av at helheten skal være god, og at ingen detaljer skal være glemt. Et garderobeskap bør passe like godt inn i interiøret som alle andre møbler. Du trenger ikke nødvendigvis kjøpe en helt ny garderobe for å få et nytt uttrykk, er du heldig å ha skap i standardmål, kan du heller bytte ut dørene med nye dører som passer stilen i hjemmet ditt. Selv drømmer vi om spesialtilpassede garderobeskap, med gode løsninger laget for akkurat våre behov, men hvem gjør vel ikke det? For å hjelpe deg i jakten på nye garderobeskap, har vi samlet noen garderober i forskjellige stiler.

CKI walk-in garderobe

Custom Kitchen & Interiors

Et moderne hjem trenger også moderne garderobeskap. Costom Kitchen & Interiors er et norsk firma som leverer vakre, spesialtilpassede løsningene i alle type stiler. Denne moderne varianten er en av våre favoritter – rette linjer og innlemmede håndtak understreker stilen.

Garderobedører panel

Eve Wilson for Real Living Magazine

I de mer myke og hyggelige hjemmene er det lurt å se etter skapdører med en form for utskjæring. Panel-effekt på dørene gir skapet et avslappet uttrykk.

Boffi skyvedørsgarderobe

Boffi

Maskuline og stramme dører må til i industrielle hjem. Frostet glass på skyvedørene gir det en moderne vri.

Klassisk walk-in garderobe

Margaret Mulligan for Elizabeth Metcalfe Interiors + Design

Profilerte dører passer selvfølgelig inn i klassiske hjem, men kan også brukes i mer naturinspirerte og organiske interiører. Håndtakene gjør forskjellen, så velg de du syns passer best til din stil.

 

Har du byttet ut garderoben i ditt hjem?

Legg inn en kommentar