Garderoberommet

Garderobe bak sengen

Via IKEA

For noen år siden var garderoberommet den største drømmen for mote- og interiørelskere. Lange rader med klær, sko og vesker. Selv om man kanskje forbinder det med folk som har så mye klær at de ikke får plass i et vanlig klesskap, er ikke et garderoberom så dumt.

Grunnen til at man burde ha et garderoberom, er ikke for å vise frem klærne sine, men for å få bort rot og store møbler fra soverommet. Et garderoberom kan være så stort eller lite som du bare vil, men litt ekstra plass trenger du selvfølgelig.  Har du et soverom som er ekstra langt, er det kanskje plass til å innrede et garderoberom i bakkant av sengen med en gardin eller lettvegg som skille. Husk at du ikke trenger å bruke dype garderobeskap, har du liten pass kan du også henge opp garderobestenger med kommoder eller lignende under.

Garderobe gardin

Via Apartment Therapy

Langsiden på soverommet kan også brukes til garderoberom, pass på å ha god nok gangplass på hver side av sengen, resten av bredden kan brukes til garderobe. Bruk den dybden du har plass til enten det  er 40 eller 60 cm. Sett opp en lettvegg nesten hele veien, og avslutt med en gardin eller skyvedør.

Garderobe

Via Char and the city

Skap i 40cm dybde er fine å bruke når plassen er knapp, de er også mer oversiktlige enn dypere skap.

Kommode garderobe

Via Designlykke

Denne løsningen kan fint kombineres med vanlige garderobeskap på én side, og kommode på den andre, det gir også en mer luftig følelse til rommet.

Garderobe skråtak

Via Caroline Endre

Skråtak er det perfekte utgangspunktet for garderoberom og oppbevaring. Det finnes utallige måter å løse dette på for eksempel spesialtilpassede skap eller enkle hyller og garderobestenger.

Garderobe skråtak hyller

Via Add simplicity

 

Hvordan oppbevarer du klærne dine?

3 thoughts on “Garderoberommet

Legg inn en kommentar