Funksjon, design og interiørdesigner

Deco Blue Jotun stue Bolia Scandinavia sofa

Interiør og planløsning skal ikke bare være et godt design, det skal også være funksjonelt. Alt for mange henger seg opp i drømmen om hvordan rommet eller huset skal se ut, men glemmer at det også skal fungere i hverdagen.

IMG_1820

Det er ikke alltid like lett å finne de gode løsningene selv, ofte trengs det kanskje skreddersydde løsninger for at boligen skal bli et godt funksjonelt hjem. Derfor kan det være godt å ta i bruk en interiørdesigner som er utdannet til å se de beste mulighetene i hjemmene. En interiørdesigner kan finne løsninger på problemer man trodde var umulig å løse.

Soverom sengetøy H&M home og kid

Som interiørdesigner er man hele tiden oppdatert på trender og nytt design, og man vet også hvor man kan få tak i godt design. Skal man pusse opp og ønsker å sette farger på omgivelsene, er det viktig med et fargevalg som skal passe i flere år, kan en interiørdesigner se hva som passer til deg og din familie.

Vurderer du å bruke en interiørdesigner i ditt hjem, ikke nøl med å ta kontakt. Vi i Tidsrom Interiørdesign blir inspirert av gode løsninger og fargekombinasjoner. Vi fokuserer på å finne din stil, til ditt hjem.

 

Alle bilder er hentet fra vår portefølje

 

Legg inn en kommentar