Fredagsbuketten

Fantastic Frank

Endelig er det helg, og er det én ting vi ser mye av på Instagram hver fredag, så er det fredagsbuketten. Å kjøpe med seg en bukett hjem før helgen, fresher opp interiøret med én gang. En enkel blomst i en liten vase kan være like fint som store buketter med en variasjon av blomster og farger. Vårt beste tips til en fin blomsterbukett er å gjøre litt ekstra innsats. Buketten trenger ikke være avansert, men det er synd å kaste bort fine blomster ved å bare sette de rett i vasen uten omtanke. Velg blomster med omhu, kutt de i riktig høyde, og ikke vær redd for å blande forskjellige sorter.

Alexander White

Har man en stor keramikkvase, må man passe på at man kjøper nok blomster til å fylle vasen, og skape gode proporsjoner mellom bukett og vase. I rustikke keramikkvaser er det fint å understreke stilen ved å gå for de litt mer rustikke blomstene.

Bjurfors

En blomsterbukett trenger ikke være stor og voluminøs. Et par grønne grener og en enkel blomst passer til en avslappet interiørstil med klassiske elementer. Flere små glassvaser fremhever stilkene og bladene på en fin måte.

Roomdeco

I runde vaser er det fint med stramme buketter som starter rett over vasekanten. Peoner eller roser gir glamfaktor til interiøret.

GIA Renovations

Har man kjøpt flere buketter for å blande forskjellige sorter i en fin bukett, får man gjerne noen blomster til overs. De er det smart å samle i forskjellige vaser, og sette rundt om kring i huset. En blomsterbukett på badet, skal man ikke undervurdere.

 

Har du kjøpt en fredagsbukett i dag?

Legg inn en kommentar