Flerbruksvegg som romdeler

Tina Hellberg

Et stort rom har ofte godt av å bli delt inn i soner for å skape en lunere og bedre atmosfære. En romdeler er da en god løsning. Vi har tidligere skrevet om spilevegger, men har man også behov for oppbevaring, kan man istedenfor lage en romdeler med oppbevaring. Kjøp ferdig, eller bygg hyller og skap til oppbevaring ut ifra ditt behov. Det er også viktig å tenke på å ikke bygge romdeleren helt opp til taket, så lyset slipper gjennom. Det er flere steder en slik romdeler kan være en god idé. Har du for eksempel en stor og luftig leilighet som mangler en ordentlig entré, kan man lage en skillevegg med plass til oppbevaring av yttertøy og sko.

Homes To Love

Mange har spiseplassen i samme rom som stuen, og da kan en skillevegg være en god løsning for å skille sonene. Har man ellers liten plass til oppbevaring, kan man bruke en bokhylle som skillevegg.
 

Sköna Hem

Er det behov for flere soverom i leiligheten, kan man lage en sovesone i stuen med en bokhylle som skillevegg. Da bevarer man luftigheten og lyset i rommet, samtidig som sengen blir mindre synlig fra sofaområdet.

Tia Borgsmidt for Alt.dk

På et stort barnerom kan det å bygge en romdeler som markerer sovesonen og lekesonen, være en god løsning. For å få ekstra oppbevaringsplass kan man bruke skap og hyller som romdeler. Et lite vindu i veggen lar lyset slippe gjennom.

 

Hvor kunne du hatt bruk for en flerbruksvegg?

Legg inn en kommentar