Finn riktig kjøkkenvifte til ditt kjøkken

Kjøkkenvifte i messing

Alvhem via Trendspanarna

Ovnen er gjerne kjøkkenets midtpunkt, men til en ovn trenger man en kjøkkenvifte. Kjøkkenviften har sjeldent fått mye oppmerksomhet, da den ofte har vært gjemt bak et overskap. Men nå er ikke overskapene like vanlig, og viften står da alene eller sammen med enkle vegghyller på kjøkkenet. Da blir valget av vifte enda mer viktig. Et enkelt kjøkken kan få et ordentlig blikkfang med en spesiell vifte, og uten den riktige kjøkkenviften blir ikke et stilrent kjøkken like gjennomført.

Kjøkkenvifte i kobber på grått kjøkken

Per Jansson via Innredningshjälpen

Ønsker du et kjøkken utenom det vanlige, kan en vifte i gyllent metall være et godt valg. Kobber eller messing gir kjøkkenet et rustikt element. La kjøkkenets stil avgjøre formen på viften, for at det hele skal henge sammen.

Lysegrått kjøkken med usynlig kjøkkenvifte

Husman Hagberg

Også med overskap er det viktig med riktig vifte. De rette linjene på dette kjøkkenet blir ikke avbrutt av kjøkkenviften, som nesten blir usynlig under overskapene.

Skråtak på kjøkkenet med skrå kjøkkenvifte

Henrik Nero for Mohv

Fremhev kjøkkenets særegenheter med en spesiell kjøkkenvifte. Her fremheves kjøkkenets skråtak med en skrå vifte.

Teglstegn på kjøkkenet med glasspalte bak ovnen og tradisjonell kjøkkenvifte

Stadshem via My Scandinavian Home

Et tradisjonelt kjøkken blir mer nostalgisk med en tradisjonell kjøkkenvifte. Detaljene på viften gjør en ellers enkel vifte til et blikkfang i rommet.

Rosa og lysegrønt kjøkken med kobberdetaljer og enkel kjøkkenvifte

Lindman Photography via @superfrontdotcom

Et kjøkken med mye detaljer kan fort bli rotete med en spesiell kjøkkenvifte. Da kan en helt enkel vifte være det rette valget.

 

Hvordan kjøkkenvifte har du?

Legg inn en kommentar