De fineste detaljene til kjøkkenbenken

Mørkegrått kjøkken med skinnhåndtak

Ballingslöv

Det er stylingen og detaljene som gjør et rom mer personlig og innbydende. Så når man har brukt mye tid og penger på å pusse opp kjøkkenet, er det fint å kunne fullføre med detaljer som står i stil til, og komplimenterer innredningen. Det gjør ikke bare rommet finere, men detaljene på kjøkkenet skal være praktiske ting som kan stå fremme på benken, og være lett tilgjengelig.

Sort kjøkken med sort vask og kran

Pauliina Salonen for Asun Magazine

Et godt utvalg trefjøler er et must på ethvert kjøkken. I motsetning til skjærebrett i plastikk kan trefjølene stå fremme på kjøkkenbenken som pynt når de ikke er i bruk. Trefjølene er også supre til servering av forskjellig fingermat eller brød.

Kjøkken med stålbenkeplate

Livet Hemma

Når man skal gå til innkjøp av bakeboller og oppbevaring til tørrmat, har man nå mange valgmuligheter. Skåler og krukker i glass eller keramikk er både praktisk og fint til matlaging og oppbevaring.

Kjøkkenredskaper i tre

Vegetarian Ventures

Kjøkkenredskap kommer også i mange forskjellige design og materialer. Stål og treverk tar seg godt ut på kjøkkenbenken, og passer godt til rustikk matlaging.

Sort kjøkken med sort benkeplate og kjøkkenvifte

Le Creuset via Trendenser

Jerngryta fra Le Creuset ble utrolig populær for noen år siden. Le Creuset og mange andre produsenter kommer stadig med jerngryter i nye farger og størrelser. Velg den fargen som passer til innredningen ellers på kjøkkenet.

Har du kjøpt noe nytt til kjøkkenet i det siste?

Legg inn en kommentar