Fem steder du kan plassere de ekstra spisestuestolene

Hvor plassere ekstra spisestuestoler

Frida Ramstedt – Trendenser

Det er en kjent problemstilling for mange. De fleste ønsker et spisebord man har mulighet til å trekke ut når man får gjester. Men da trenger man selvfølgelig også ekstra spisestuestoler. Når disse ikke er i bruk velger mange å plassere dem i boden eller på loftet, men det er ikke alltid like lett å få plass til store spisestuestoler der heller – så hvor kan man gjør av stolene?

Det er heldigvis mange steder man kan ha plass til en ekstra spisestuestol. Ekstra lett er det om du har valgt flotte spisestuestoler du virkelig er glad i. Da skal det ikke mye til for at akkurat de stolene ser like fine ut flere steder i hjemmet. Se bare på bildet over. Har du et kjøkkenbord kan du enten bruke samme stoler i spisestuen som på kjøkkenet, så du har enda flere ekstra stoler, eller så kan du plassere et par ekstra spisestuestoler på endene av kjøkkenbordet.

Stol som sidebord

A Merry Mishap

Et sidebord er fint å ha, og enda finere er det når sidebordet er et flerbruksmøbel. Bruk en ekstra spisestuestol som sidebord ved sofaen til vanlig, så er den lett tilgjengelig når du får gjester.

Stol på soverommet

Tom Ferguson Architecture & Design

Mange soverom er enkelt møblert, og vi liker det ofte sånn. Da kan det være greit å ha et lite møbel i hjørnet av rommet som bryter litt mer resten av møbleringen. En spisestuestol med stilig form gjør seg godt som dekor på soverommet.

Stoler i gangen

Dwell

I gangen er det alltid fint å ha noe å sitte på. Og har du ikke allerede gått til innkjøp av en benk, kan det bli vel så fint med en eller to spisestuestoler i en lang gang.

Wegner y-stol ved kontorpulten

Katrine Ohrberg  Another Ballroom

Mange er glade i å ha en kontorplass i huset, selv om den ikke er i bruk så ofte. Da er det ikke nødvendig med en ordentlig kontorstol – en spisestuestol kan gjøre samme nytten, og du har én mindre stol å rydde plass til i boden.

 

Hvor mange ekstra stoler har du til spisebordet?

Legg inn en kommentar