Fem prosjekter du får gjort i løpet av en helg

Det er alltid fint med forandringer, og selv små forandringer kan gjøre mye for et rom. Vi har funnet frem fem prosjekter du kan få gjort i løpet av en helg.

 

Mal veggene

De fleste pusser opp, maler veggene i en nøytral farge og holder det sånn frem til neste gang de pusser opp. Men det å male veggene er ikke så mye jobb som mange frykter. Å male veggene er noe av det enkleste man kan gjøre for å forandre et rom helt, og skulle du angre, er det bare å male over igjen.

 

Ommøbler et rom

Det å flytte om på møblene kan forvandle et rom helt. Kanskje har du mulighet til å bytte plass på stuen og spisestuen, eller har soverommet flere vegger som sengen kan stå mot. De fleste rom har flere mulige løsninger for møblering, man må bare prøve seg frem.

 

Gå til innkjøp av nytt sengetøy

Hvilket sengetøy man velger, har alt å si for om soverommet føles harmonisk eller ikke. Velg et sengetøy i en farge og eventuelt et mønster som passer med fargene ellers i rommet. Pynt gjerne opp med sengeteppe, pynteputer eller store hotellputer i tillegg.

 

Lag din egen sengegavl

Det å lage en sengegavl er veldig enkelt. Og det beste av alt er at man kan bruke så mange forskjellige ting og materialer for å få en sengegavl som løfter soverommet ti hakk. En plate med skum og tekstil er det vanligste, men også vegglister, halvmalt vegg og tapet er gode løsninger. Les mer om flere ideer til sengegavlen her.

 

Skap en inspirerende kontorplass

Har man hjemmekontor i ny og ne er det viktig med en skikkelig kontorplass. En rolig veggfarge, godt arbeidslys og fine bokser for å skjule rot, og du er på god vei til en inspirerende kontorplass.

 

Hvilket prosjekt skal du begi deg ut på i helgen?

Legg inn en kommentar