Fem fargerike Instagram-kontoer du bør følge nå

Før sommeren skrev vi om norske Instagram-kontoer du bør følge. Nå har vi samlet fem fargerike Instagram-kontoer du kan bli inspirert av. Vi har funnet frem noe for en hver smak både i skandinavisk, fargesterk, klassisk og mørk stil.

Blå vegger fargerike puter

@theapartmentdk

The Apartment er en interiørbutikk som holder til i en leilighet i København. Flere ganger i året får nye designere innrede leiligheten med møbler i butikkens sortiment. Felles for utførelsene er at de alltid er fargerike og stilen er en herlig blanding av skandinavisk, glamorøs og leken.

Eske Interiør blå stue fløyel

@eskeinterior

Eske er en interiørbutikk i Oslo som mange kjenner til. De har hele tiden nye, spennende produkter som de deler på sin Instagram. Interiøret blir ofte endret, og uttrykket er alltid glamorøst, lunt og hotellaktig.

Jotun Lady fargeinspirasjon

@jotunlady

Vi er som kjent store fan av Jotun Lady. De lager de vakreste fargene som alltid passer inn i skandinavisk interiør. På Instragramen deres får man inspirasjon til hvordan malingsfargene kan kombineres med møbler og dekor. Husk også å lese bildeteksten – her får du vite mer om fargene, og hvordan de kan brukes.

Hay sofa klassisk leilighet

@haynorge

Den danske møbelprodusenten Hay, er flink med farger. Ikke bare har de fine, fargerike møbler og produkter, stylingene deres har også gode fargekombinasjoner som er lette å like. Hay House i Oslo ble i våres malt om med farger fra Jotun, og du kan se flere bilder derfra på Instragram. Skikkelig inspirasjon for alle med forkjærlighet for skandinavisk stil.

Farrow and ball maling støvet rosa

@farrowandball.timeless

At malingsprodusenter har fargerike Instagram-kontoer er en selvfølge. Farrow and Ball viser på denne kontoen at man også kan bruke farger i landlige og klassiske interiøer. Støvete toner i delikate kombinasjoner går igjen, og er til stor inspirasjon til for eksempel sommerhuset.

 

Har du noen fargerike favoritter på Instagram?

Legg inn en kommentar