Få mer plass med et speilskap på badet

Shannon McGrath for Hecker Guthrie via @designstuff_group

Det er veldig individuelt hvor mye oppbevaring man trenger på badet. Noen er nødt til å få plass til alt de har av sminke, såper og håndklær, mens andre kun har et knippe av kosmetikken sin lagret på badet. Fellesnevneren er at på badet har man mye småting. Har man et speilskap får man lagret det meste av småting på en oversiktlig måte. Enten det er som et supplement til et stort servantskap, eller den eneste oppbevaringsplassen i rommet, er speilskapet er flott møbel på et moderne baderom.

Belle

Badet blir mer spennende hvis ikke alt er plassert symmetrisk. Speilskapene over dobbeltvasken har et godt mellomrom mellom seg med plass til en vegglampe.

DKO via The Design Chaser

Står vegghengt vask på ønskelisten, er det lurt å ha et speilskap over til oppbevaring.

Derek Swalwell for InForm

La gjerne speilskapene fortsette fra vasken og videre over toalettet. Speil gjør som kjent at rommet føles større, samtidig som man får reflektert mer lys ut i rommet.

Alexander & Co.

På små bad, og i de fleste rom generelt er det fint å holde linjene rene, og ikke har for mange kanter. Skal man ha innebygget toalett, er det et godt tips å la kassen rundt sisternen gå fra vegg til vegg, så man får en rett linje langs hele veggen. Da får man også en fin nisje hvor man kan plassere speilskap. Den lille glippen mellom er en fin plass til dekor.

 

Hvordan oppbevaring har du på ditt baderom?

Legg inn en kommentar