Få klappstolene til å passe inn

Klappstol og gamle stoler

Ragnar Ómarsson for Livet Hemma

Det er alltid hyggelig å invitere venner og familie på middag, men de færreste har plass til alle stolene rundt bordet i det daglige. Da er klappstoler en praktisk løsning som ikke tar stor plass når de ikke er i bruk. Men stolene er ikke alltid like vakre, og når man først inviterer på middag vil man gjerne vise interiøret fra sin beste side. Ved å gjøre en liten innsats, vil ikke gjestene føle at de sitter på en ekstra stol som ellers blir lagret i en bod.

DIY klappstol i ny farge med nytt trekk

Design for Mankind

Klappstolene blir som ny med ny farge på stolen og trekket. Har du en leken fargepalett i hjemmet vil en klappstol i en frisk farge passe fint. Bruk gjerne en farge du allerede har i rommet for å ta opp fargen.

Klappstol forskjellige stoler og krakker rundt bordet

Ragnar Ómarsson  for IKEA

Det er ingen grunn til at klappstolene ikke kan passe inn selv om de ikke er samme type som du har rundt bordet ellers. Velg klappstoler i en farge som kler de andre stolene du har.

Brukte klappstoler med patina

Sköna Hem

Har du klappstoler i en fin farge, mens resten av interiøret er hvitt, kan du bruke et enkelt dekorelement i samme farge som stolene, så passer alt bedre sammen med én gang.

Klappstoler og benk spisebord

Sara Danielsson for Livet Hemma

Vi liker godt når stoler og bordben er i samme farge. Det kan også være et godt råd når du skal kjøpe inn klappstoler. En enkel sittebenk i en annen farge gjør det hele mer spennende.

Klappstol ved skrivebord

Anna Malmberg for Livet Hemma

Klappstoler er ofte spinkle, så ved å legge et pent pledd over, ser stolen med ett mer solid ut.

 

Bruker du klappstoler når du har gjester?

Legg inn en kommentar