Ettroms – Hvor skal man plassere sengen?

Liten leilighet seng

Scala & Partners

Vi er inne i en tid der mange skal flytte inn i sin første leilighet, og innrede sitt første hjem. For noen kan det bli en utfordring, og i løpet av høsten skal vi svare på flere av de spørsmålene man måtte ha når man innreder sin første leilighet. Dagens innlegg handler om sengen, hvor skal man egentlig plassere sengen når leiligheten ikke engang har soverom?

Har man en ettroms, så vet man at man må gi og ta. Alle løsninger vil ha positive og negative sider – man er rett og slett nødt til å se på sine behov og hva som passer inn i sin leilighet. Vi har funnet frem noen av de løsningene vi kan anbefale når man skal plassere en seng i en ettroms.

På bildet over ser man at sengen er plassert omtrent i entréen. For mange vil dette kanskje virke merkelig, men det største plusset med denne løsningen er at du omtrent får et eget soverom. Henger man opp gardiner langs med sengen, kan man også trekke denne for om natten og når man har gjester.

Ettroms sengeløsning

Entrance

Gardiner er generelt et godt råd når man skal ha en seng i en ettromst. Man får litt mer soveromsfølelse enn om sengen står fritt i stua, og man slipper å føle at man sover på kjøkkenet.

Seng og sofa ettroms

Svensk Fastighetsförmedling

Er man av den ryddige typen, kan det likevel være en god løsning å plassere sengen i stua, uten gardin eller vegger rundt. Velger man en sånn løsning, bør man ta seg tid til å re opp sengen med sengeteppe og pynteputer hver dag. Et nattbord som også fungerer som sidebord til sofaen får møbleringen til å føles naturlig. Legg merke til hva stemningsbelysning kan gjøre med et rom.

Seng som sofa

Megan Pflug Designs

Ikke alle har plass til både sofa og seng. Da anbefaler vi å innrede med sengen som at det var en sofa. Sett småbord og puffer rundt senga, og pynt opp med puter. Runde puter i endene minner om armlenene på en sofa. Med gardiner rundt får man en personlig stil, og mulighet til å trekke for om natten.

 

Hvis du ønsker at vi skal finne den beste løsningen for din leilighet, kan du ta kontakt her.

 

Hvordan var din første leilighet?

One thought on “Ettroms – Hvor skal man plassere sengen?

Legg inn en kommentar