Enkel fornyelse av veggene med veggplater

Huntonit veggpanel

Huntonit

Mange drømmer om å fornye veggene i boligen, men liker ikke tanken på forarbeidet med å pusse, sparke eller tapetsere. Mange mister motet av å tenke på forarbeidet som må gjøres før resultatet synes.

Veggplater har lenge vært på markedet, men det er ikke før de siste årene at man har et så stort utvalg som det er nå. Nå finnes veggplater som er ferdige og klare til å males i ønsket farge, og ønsker du å forenkle arbeidet enda mer, finner det også ferdig malte veggplater i mange ulike farger.  Veggplater fåes i slette vegger eller forskjellig type panel, og du kan velge mellom spon, MDF og tre. Noen av de ferdigmalte sortene kommer til og med penselstrøk, for den virkelige autentiske følelsen.

Smartpanel

Smartpanel

Smartpanel har flere typer veggplater, både med og uten fas, og til alle rom i huset.

walls2paint

Forestia

Med walls2paint fra Forestia er det bare å montere platene og male over. Ingen sparkling eller grunning nødvendig. De har også ferdigmalte plater.

 

Det er mange flere leverandører på markedet, så finn din favoritt. Det beste resultatet får du med plater der du kan skjule spiker- eller skruehull i noten på platene.

 

Hva synes du om utvalget av veggplater?

Legg inn en kommentar