Ekstra oppbevaring på kjøkkenet med en hylleseksjon

Ragnar Ómarsson for Livet Hemma

Hvordan vi innreder kjøkkenet har endret seg totalt i løpet av de siste ti årene. Før det var kjøkkenet alltid et eget rom i huset, med overskap, underskap og et kjøkkenbord. Nå har de færreste nye kjøkken verken overskap eller kjøkkenbord, og mange velger å åpne opp mellom kjøkken, stue og spisestue. Det er særlig mangelen på overskap og kjøkkenbord som gjør at den smarte hylleseksjonen tar plass på mange kjøkken. Kjøkkenet skal også være mer personlig enn før, og det personlige hjemmet skal gjerne ha ting på utstilling i alle rom. Man kan enkelt gjøre kjøkkenet mer personlig med en hylleseksjon fylt med matvarer, kjøkkenredskaper og servise.

Jonas Ingerstedt for Bo Bedre

Hylleseksjonene vi ser mye av er den samme typen som man tidligere hadde i spiskammerset. Er hyllene i tre, kan de fint males i ønsket farge for å få den stilen du har ellers. Denne stålgrå fargen passer inn på industrielle og urbane kjøkken.

String

Med Stringhyllene har man også mulighet til å beholde frokostbordet på kjøkkenet. Da får man kombinert frokostplass med masse god oppbevaring i hyller og skap. Dette er den perfekte løsningen på små kjøkken med en lang vegg der man ikke har plass til vanlige kjøkkenskap.

House Doctor via Room21

For å gjøre litt ekstra ut av hyllene, kan man bygge den opp på en lang benk. La benken fortsette som sitteplass under et vindu, eller ved spisebordet, så den får en ordentlig funksjon.

IKEA

Den ordentlige restaurantkjøkken-hjemme-følelsen får du ved å kombinere hylleseksjonene med vegghyller og trillebord i stål. For å få en god atmosfære blant alle stålobjektene, er det viktig å bruke flere materialer og farger. På dette kjøkkenet gjør de sorte veggene og alle treelementene den jobben.

Joyelle West for Design Sponge

Er du glad i å dekke bord, er hylleseksjonene den perfekte plassen å oppbevare alt av pynt og servise. Sorter alt etter materiale og farger for å skape orden.

 

Hvordan oppbevaring har du på ditt kjøkken?

Legg inn en kommentar