Design på kjøkkenbenken

Kjøkkenet er et sted vi vil ha fred og ro, og tid til å spise god mat sammen med andre. Men først og fremst bør et kjøkken gi oss inspirasjon til matlaging. Vi har sett på noen nyheter og noen klassikere vi kommer til å fortsette med å se i året som kommer – som kanskje også vil glede og inspirere til matlagingen.

Designletters kjøkken

Only Deco Love

De fleste har nok sett designletters med typografi designet av Arne Jacobsen. Kolleksjonen er enkelt, stilren og passer barna og de lekne voksne perfekt.

Det nyeste innen designletters er at det har nå kommet et praktisk trelokk til koppene. La koppene du allerede har kjøpt inn bli til en perfekt krukke til sukker eller lignende.

Hay Porter tørkerullholder

Hay

Hay har noen helt fantastiske kjøkkenrullholdere som heter Porter av designer Shane Schneck. tørkerullholderen er enkel, funksjonell og dekorativ. Det som gjør denne praktisk er at tørkerullen holder seg på plass og at den har håndtak, så slipper du å ta tak i selve tørkerullen når du skal flytte den fra en benk til en annen.

Presskanne Push Muuto

Muuto

Mette Duedahl har designet denne presskannen for Muuto. Kannen heter passende nok push, og er laget av keramikk, mens knotten kommer i bøk eller gummi. Uten lokket kan kannen bli til en mugge, eller kanskje en vase?

 

Har du noen av disse produktene på ditt kjøkken?

Legg inn en kommentar