Dekorer med ting du allerede har i hjemmet

IKEA Ivar grønne vegger vaser krukker stilleben

Sadolin

Er du en av de som stadig flytter rundt på dekoren i hjemmet? Enten det er fordi du aldri finner den rette plassen til ting, eller det er komposisjonene som ikke stemmer, er det alltid fint med litt forandring.  Ved stadig omgjøringer kan man ofte føle at man ikke har de rette dekorgjenstandene, men det er ikke nødvendigvis slik.

Vi er svært glade i flerbruk. Og det finnes mye i hjemmet som man kanskje ikke tenker at man kan bruke som dekor. Ved å ta i bruk det man allerede har, isteden for å kjøpe nytt, skaper man også den personlige stilen som mange ønsker.

Blomsterpotter dekor i vinduskarmen

Room21

Det finnes utrolig mange fine vaser og blomsterpotter i de fleste hjem. Og selv uten blomster kan disse brukes som dekor. Det å sette flere i en gruppe, gjerne i ulike høyder blir til sammen en fin komposisjon med eller uten planter. Grupper gjerne vasene eller pottene etter farge, for å få et renere uttrykk.  Føler du det mangler noe grønt, gjør som på bildet over og ha planter i et par av de.

Fjøler på kjøkkenbenken

Affari

Man vil gjerne unngå for mye dekorgjenstander på kjøkkenet, da kjøkkenet stadig er i bruk og man trenger den benkeplassen man har. Dekorer da kjøkkenet med tingene du bruker hver dag. Fjøler i forskjellig materialer kombinert med oljeflasker og urter blir alltid en fin kombinasjon. Da er alt lett tilgjengelig når det skal brukes, og det går fort å sette på plass når oppvasken er tatt.

Magasiner dekor skjenk

Stadshem

Interiørmagasiner og -kataloger kan også være med på å dekorere hjemmet. Tilfeldige hauger med blader er fine på skjenken, eller sofabordet, og har du små pyntegjenstander du vil få litt opp i høyden, er en bunke magasiner det perfekte podiet. Gå etter de forsidene som passer ditt hjem og din stil.

Kurv oppbevaring gavepapir

Designlovefest

Gavepapir kan også være en fin måte å pynte opp i hjemmet på. Og det er veldig praktisk når du plutselig behøver det. Finn en fin kurv å oppbevare de i, og samle de i en fin fargekombinasjon.

 

Hvilken idé likte du best? Del gjerne dine beste ideer med oss.

Legg inn en kommentar